Aanmelden voor 1e H. Communie en H. Vormsel 2023

Het is vanaf nu mogelijk om uw zoon of dochter aan te melden voor de 1e H. Communie of het H. Vormsel.

1e H. Communie
De feestelijke viering van de 1e H. Communie is vastgesteld op zondag 14 mei 2023. Op woensdag 25 januari 2023 om 19.00 uur vindt er in de H. Andreaskerk te Zevenaar een ouderavond plaats voor ouders van de aangemelde communicanten. Tijdens deze avond ontvangen ouders alle informatie omtrent het voorbereidingstraject dat de kinderen zullen afleggen, voordat zij de Eerste Communie zullen ontvangen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier: aanmeldformulier 1e H. Communie. Wij vragen u het aanmeldformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 13 januari 2023 per mail of per post te retourneren. De gegevens treft u aan op het aanmeldformulier.

H. Vormsel
Hiervoor vindt er een informatieavond plaats voor ouders en de aankomende vormelingen op woensdag 8 februari 2023 om 19.00 uur. Tijdens deze avond worden de overige data van de voorbereidingen bekend gemaakt, evenals de datum van de viering van het Heilig Vormsel.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier: aanmeldformulier H. Vormsel. Wij vragen u het aanmeldformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 23 december 2022 per mail of per post te retourneren. De gegevens treft u aan op het aanmeldformulier.