Eerste gezamenlijke lunch na een zondagse H. Mis zondag 9 juli

Beste parochianen,

U weet vast wel dat we na iedere eucharistieviering koffie met elkaar kunnen drinken. Gezelligheid, elkaar leren kennen en vooral saamhorigheid willen we daar o.a. mee bereiken. Een kerk die er is voor iedereen, of we nu elke week naar de kerk gaan of dat we eens een keertje overslaan.

We willen graag nog een stap verder gaan: na de eucharistie eens een keer met elkaar lunchen. Met elkaar een broodje smeren met hartigheid of zoet beleg, lekker drinken erbij en vooral een gezellige babbel met elkaar. Dit kan plaatsvinden op zondag 9 juli in het parochiecentrum van de parochie (Kerkstraat 2) aan de overkant van de kerk. Na het koffiedrinken lopen we gezamenlijk daar naar toe. Bij mooi weer vindt het gebeuren buiten plaats. Er is plaats voor ca. 45 personen.

Iedereen die zich verbonden voelt met de kerk, jong en oud, man of vrouw, kind of volwassene, wordt uitgenodigd om deel te nemen. U kunt zich daarvoor opgeven, vóór 26 juni, door een briefje te sturen naar het secretariaat van de parochie of door een mail te sturen naar secretariaat@rkliemers.nl.  Anders kunnen we natuurlijk de zaak niet goed voorbereiden. De kosten worden gedragen door de parochie, al zal er wel een collecteschaal staan mocht u een kleine bijdrage willen doneren. (Indien de donaties de kosten overtreffen, dan willen we het meerdere bedrag aan de Voedselbank doneren).
Zou de belangstelling het aantal plaatsen overtreffen, geen nood, dan komt er later weer een ander weekend voor eenzelfde activiteit.

Hartelijke groet, Werkgroep Eucharistisch Centrum