Taizévieringen

In de Remigiuskerk te Duiven is er op zaterdagavond 18 november om 19.00 uur een Taizéviering. Vanaf 18.30 uur is de kerk open. Het thema is: Her-denken. In deze meditatieviering met een openingsgebed, psalm, korte lezing, veel zang met liederen uit Taizé en voorbeden door u/jouzelf geformuleerd, past ook stilte….

In aanloop naar de viering worden een paar repetitieavonden gehouden voor enthousiaste zangers/zangeressen én muzikanten onder leiding van dirigent/organist/koorleider Regina Witte. De repetitieavonden voor dit gelegenheidskoor én muzikanten, zijn in het parochiecentrum naast de Remigiuskerk van 19.15 uur tot ca 21.00 uur op de vrijdagen 3, 10 en 17 november. Wees welkom!

Het koor plus de muzikanten repeteren nogmaals kort voor de zaterdagavonddiensten om 17.00 uur en eten vervolgens gezamenlijk een b roodje.

Op zaterdagavond 2 december a.s. is er een Taizéviering in de Werenfriedkerk van de PKN, Dorpsstraat 61 te Westervoort, om 19.00 uur. Ook dan is de kerk om 18.30 uur open. Het thema is: Blijf Hoopvol. Lezingen, liederen en gebeden zullen anders zijn; de stilte blijft centraal. De repetitie-avonden zijn op voornoemde data in november in het parochiecentrum te Duiven.
Inlichtingen of aanmelden via: Taizeliemers@gmail.com. Meer informatie over Taizé kun je vinden op www.taize.fr/nl.