Workshop eigen Huispaaskaars versieren

De paaskaars is een kaars die in de paasnacht voor het eerst wordt ontstoken. Het symboliseert in de katholieke en in de protestantse liturgie het licht van de verrezen Christus. Licht dat het donker verdrijft.

Op zaterdag 1 april a.s. bent u van 9.30 uur tot 12.30 uur van harte welkom bij de workshop ‘Huispaaskaars versieren’. Onder begeleiding van creatieveling Ineke van Geemen uit Didam kunt u uw eigen paaskaars versieren. Met behulp van sjablonen en allerlei materiaal maakt u de kaars helemaal naar uw eigen zin. Of u verrast iemand in uw omgeving met uw creatie. Omdat diegene een beetje licht zo nodig heeft, of omdat die zo’n bijzonder geschenk erg op prijs zal stellen. U bent die dag van harte welkom in het parochiecentrum, Kerkstraat 2, in Zevenaar. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

U krijgt een korte uitleg over de symboliek van de paaskaars en praktische informatie over het versieren van uw kaars. En aan het eind van de ochtend nemen we een moment om elkaars kaarsen te bewonderen. De kosten voor deze creatieve workshop bedragen € 25,00 per persoon, inclusief begeleiding, kaars (Bolsius, 30 cm met doorsnede van 10 cm), gebruik sjablonen, versieringsmateriaal, koffie/thee en cake. Doet u mee? Meld u dan VOOR 27 MAART aan bij het Centraal Secretariaat: 0316 – 52 34 68 secretariaat@rkliemers.nl