Jong RK Liemers

Voor kinderen en jongeren:
JEUGDDAG op zondag 7 april!

Sinds kort wordt er binnen de parochie, het bisdom en ver daarbuiten gesproken over een missionaire parochie, waarbij ook de jeugd veelvuldig ter sprake komt. Om de jongeren (en hun ouders) de gelegenheid te geven samen te komen, ervaringen te delen en bovenal samen leuke dingen te doen, organiseren wij een jeugddag.

En wel op ZONDAG 7 APRIL in en rond de Andreaskerk in Zevenaar. De dag start om 10:30 uur met een eucharistieviering gevolgd door een lunch. Aansluitend zijn er activiteiten/spellen tot ongeveer 14:30 uur. De jeugddag is bestemd voor kinderen en jongeren van 7 t/m 18 jaar. De ouders gaan tijdens de activiteiten in gesprek met pastoor Thanh Ta. Er zijn GEEN KOSTEN verbonden aan deze jeugddag.

Lijkt het jou en/of je ouders leuk om hieraan mee te doen?
Aanmelden kan als volgt:
1. Door het digitaal aanmeldformulier direct in te vullen via de link: AANMELDFORMULIER JEUGDDAG
2. Door het aanmeldformulier te downloaden (Zie link bij 1.) en ingevuld te versturen naar jong@rkliemers.nl
3. Door het aanmeldformulier uit de kerk mee te nemen en ingevuld naar het bovenstaande mailadres te sturen, of dit in de brievenbus te stoppen van het parochie secretariaat aan de Kerkstraat 2 te Zevenaar.

AANMELDEN VÓÓR WOENSDAG 3 APRIL A.S.

Voor deze dag zijn wij uiteraard op zoek naar VRIJWILLIGERS die willen helpen. Bent u dat, doe jij mee? Dan graag via onderstaande contactgegevens aanmelden. Erg bedankt! Zonder vrijwilligers geen jeugddag!

Voor meer informatie: Met vriendelijke groet, Aurore, Marianne, Marieke en Vincent
E-mail: jong@rkliemers.nl
Telefoon: 06 – 53 43 91 49