Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg. Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 5.000 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine.

Het zijn turbulente tijden. Wanneer we dit magazine samenstellen is de oorlog in Oekraïne uitgebroken. Een verschrikkelijke situatie, die veel mensen diep raakt. In eigen land kennen we grote versoepelingen in coronatijd. Aswoensdag, het begin van de veertigdagentijd, is een goede start om ons te bezinnen op wat werkelijk van waarde is.

In dit nummer een scala aan terugblikken en vooruitkijken: de slotviering in de Sint-Werenfriduskerk in Westervoort, de oorlogsjaren in de regio, veel aandacht voor de Vastenactie en MOV-activiteiten. Dirigent Bas Koolenbrander werpt een muzikale blik op Pasen.

Pastoor Thanh vertelt over de ontwikkeling van het Eucharistisch Centrum. Het pastoraal beleidsplan kan gezamenlijk besproken worden tijdens een conferentie.

Veel vieringen in het Eucharistisch Centrum, maar ook op diverse locaties in de Goede Week en met Pasen. Werkgroep Jong RK Liemers is met Kinderkerk gestart. En roept op om te ontwaken … En er is uiteraard nieuws uit de geloofsgemeenschappen.

ZALIG PASEN!

 
 
EERDERE NUMMERS
 
 
 
 
 

Kersteditie 2020/2021

September Medio Oktober 2020

Zomereditie 2020

Paaseditie 2020

Editie februari maart 2020