Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg. Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 5.000 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine.

Beste lezer,

Kent u dat ook? Het gevoel alsof een jaar aan je voorbij vliegt? Of is dat met name bij het terugblikken? In deze Op Weg kijken we vooral vooruit.
We bereiden ons voor op Kerstmis. Op allerlei locaties in onze parochie kunt u aansluiten bij diverse kerstvieringen. We kijken ook uit naar het nieuwe jaar. Wat zal het ons brengen? In elk geval een aantal nieuwe initiatieven, waarvan we hopen dat ze u aanspreken. En bestuur en pastoraal team informeren u over financiële zaken.Er is een tijd van komen, maar ook van gaan. Op zondag 8 januari nemen we afscheid van pastoraal werker Jeroen Heemink in een parochiële eucharistieviering in de Andreaskerk in Zevenaar. Uiteraard komt ook de jeugd aan bod met pagina’s in de kerstsfeer.

De redactie wenst u een zalig kerstfeest en een gezellig en gezond 2023!

Veel leesplezier!