Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg. Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 3.500 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine.

Beste lezer,

Met gevoelsmatig nog maar net de kerstdagen achter de rug, richten we ons in dit nummer al op het hoogfeest van Pasen. Een feest waarbij geloof, hoop en liefde in alle geledingen aanwezig zijn. Van Palmpasen, via de kruisiging tot aan de opstanding van Christus. Dat wij het ook dit jaar weer zo mogen ervaren.

Diaken Adri van Zundert neemt op 3 maart afscheid tot spijt van velen. Maar de parochie staat niet stil en richt zich op de missionaire taak, organiseert bijeenkomsten rondom mystica en kijkt uit naar een speciale dag voor kinderen en jongeren in april! Van harte uitgenodigd.

Jong RK Liemers wijst op duurzaamheid: oude spullen kunnen een nieuw leven krijgen. Zo ook mensen die fouten maken …

Een actieve parochie kan niet zonder vrijwilligers. Waar mensen besluiten te stoppen, geeft dat ook weer ruimte voor een nieuwe lichting actievelingen.

Wij wensen u behalve veel leesplezier ook van harte een zalig Pasen toe!