Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg. Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 5.000 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine.

Een goedgevuld nummer deze keer. Meer dan 40 pagina’s met als rode draad ‘vrijwilligerswerk’.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een vitale geloofsgemeenschap. Heel vaak wordt hun werk achter de schermen uitgevoerd. Reden temeer om een aantal actievelingen in de schijnwerpers te plaatsen.
Twee jaar lang kon er door de coronapandemie geen parochiële ouderenontmoetingsdag georganiseerd worden. Dit jaar gelukkig weer wel: op zaterdag 17 september a.s. Het aanmeldingsformulier treft u op de achterkant van het magazine aan.
Er is aandacht voor Oekraïne, het thema voor de jeugd in het kader van Pinksteren is ‘de taal van God’ en Leen den Besten vertelt over zijn boek ‘Weerbaar en Kwetsbaar. Vijfhonderd jaar kerk en parochie in Zevenaar’. Verder vermelding van de vieringen in het Eucharistisch Centrum en lokaal en uiteraard nieuws uit de geloofsgemeenschappen.

Veel leesplezier en Zalig Pinksteren!

 
 
EERDERE NUMMERS
 
 
 
 
 
 

Kersteditie 2020/2021

September Medio Oktober 2020

Zomereditie 2020

Paaseditie 2020

Editie februari maart 2020