Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg. Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 4000 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine.


Beste lezer,

Allereerst: wij hopen dat u een mooie zomerperiode heeft doorgebracht en genoten heeft van de vrije tijd met familie en vrienden. We kijken terug op een aantal mooie gebeurtenissen, maar in deze Op Weg is het sleutelwoord toch echt wel: NIEUW! Er zijn namelijk veel nieuwe activiteiten en initiatieven te melden.

We stellen u de vier nieuwe uitvaartbegeleiders van de parochie voor, het nieuwe bestuurslid en ook de nieuwe coördinator van inloophuis De Herberg. We nodigen u al uit voor een aantal nieuwe activiteiten in najaar 2023 en voorjaar 2024. Er is een nieuwe informatiefolder over kerkelijke uitvaarten beschikbaar en u kunt gebruik maken van nieuwe QR-codes voor betalingen.

Houdt u van zingen? Meldt u zich dan aan voor het projectkoor, dat de zang verzorgt tijdens Startzondag op 10 september. Op die dag neemt ook pastoraal werker Maarten Smits afscheid. Wilt u hem persoonlijk de hand schudden, dan bent u van harte welkom bij en na de viering om 10.30 uur in de Andreaskerk in Zevenaar.

Veel leesplezier