Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg. Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 4000 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine.

Beste lezer,

Na Pasen zijn we nu samen op weg naar Hemelvaart en Pinksteren. Daarna volgt de zomervakantieperiode, waarin het aantal activiteiten afneemt. In september start het nieuwe pastorale jaar dan weer op: op zaterdag 9 september met de traditionele ouderenontmoetingsdag en de zondag aansluitend met de Startviering, tevens het formele afscheid van pastoraal werker Maarten Smits. En we nodigen u diezelfde week – op donderdag 7 september – uit om weer met ons op pelgrimage naar Kevelaer te gaan. Voor de ouderendag en de Kevelaer-reis hebben we de aanmeldformulieren ingevoegd.

Vóór de zomerperiode bent u nog van harte welkom om u aan te sluiten bij de bijeenkomst, waarin samen gesproken wordt over de toekomst van onze parochie.

Zalig Pinksteren en een mooie zomer!