Parochiemagazine Op Weg

Graag presenteren wij u ons parochiemagazine Op Weg. Dit magazine verschijnt omgeveer om de twee, drie maanden voor alle 13 geloofsgemeenschappen en voor alle parochianen en geïnteresseerden. Het blad wordt gratis bezorgd bij ruim 5.000 huishoudens in de Liemers. En hier kunt u het digitaal doorbladeren. Wij hopen, dat het parochiemagazine zal bijdragen aan de verbondenheid van de gemeenschappen en zal aansluiten bij de belangstelling van de individuele lezers. Voor kopij en informatie: communicatie@rkliemers.nl

IN DIT NUMMER – Klik op de afbeelding en u kunt bladeren in het digitale magazine.

 Weer een ‘vol’ nummer met veel informatie en wetenswaardigheden. Het accent van deze editie ligt op Gods schepping, op het verlangen naar vrede én het in verbinding blijven met elkaar. Ook nadat kerkgebouwen sluiten! Het gaat immers om mensen. Het middenkatern informeert u over de tweede ronde kerksluitingen.

Over mensen gesproken: pastoraal werker Jeroen Heemink neemt eind dit jaar afscheid van onze parochie. In het artikel Afscheid nemen leest u wat dat voor hem betekent. Vrijwilligster Marijke Slangewal uit Duiven vertelt wat haar motiveert en inspireert. Annelies Wesselkamp uit Lobith deelt haar passie.

Startzondag 18 september is zo’n dag waarop parochianen en belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten, jong en oud. Dit jaar maken we er een familiegebeuren van. En er zijn hapjes en drankjes, samen eten verbindt immers. Kent u trouwens de Ronde Tafel Maaltijden in Duiven al?
Tijdens de vredesweek in september biedt onze parochie samen met de protestantse gemeente in Doesburg en in Zevenaar activiteiten aan. Eind van de maand kunt u mee met een mooie, laagdrempelige wandeling in Lobith en omgeving, waarbij aandacht is voor de natuur en voor verbinding.

En nog veel meer! Veel leesplezier!

 
EERDERE NUMMERS
 
 
 
 
 
 

Kersteditie 2020/2021

September Medio Oktober 2020

Zomereditie 2020

Paaseditie 2020

Editie februari maart 2020